In-počasí ipa v1.0

In-počasí ipa v1.0
Description:

Přehled o počasí vždy po ruce.

In-počasí je užitečná aplikace, která zobrazuje aktuální informace o počasí venku a předpověď dalšího vývoje. Údaje jsou aktualizovány každých 30 minut a odpovídají tak vždy skutečným naměřeným hodnotám v daném místě. Teplota je udávána na desetinu stupně přesně. Zajímavým vylepšením aplikace je zobrazování aktuální teploty přímo na ikonce. Nechybí ani denně aktualizované textové předpovědi. To vše je zasazené v příjemném a přehledném designu. Aplikace je vyvinuta českou meteorologickou společností InMeteo, díky tomu nabízí kvalitní informace o počasí pro místní oblast.

Vlastnosti:
- zobrazení aktuální teploty, vlhkosti, srážek, směru a rychlosti větru
- předpověď počasí na 6 dní
- k dispozici je více než 450 lokalit z ČR
- textové předpovědi pro Česko včetně informací o větru
- klimatické údaje u jednotlivých meteorologických stanic
- zobrazení teploty venku přímo na ikonce aplikace.
- nepřeberné množství dalších informací o počasí (včetně radarových snímků) naleznete přímo na našich stránkách, které jsou snadno dostupné přímo z aplikace.

Teplota přímo na ikonce
Aplikace jako jedna z mála umí zobrazit teplotu venku přímo na ikonce aplikace. Vždy tak máte přehled o aktuální teplotě. Vzhledem k tomu, že operační systém iOS neumožňuje uvádět na ikonce záporná čísla, zobrazují se hodnoty pouze pro teploty nad nulou. V případě, že údaj o teplotě není zobrazen, klesla venkovní teplota na nebo pod bod mrazu a pro zjištění aktuální teploty musíte navštívit přímo aplikaci. Údaje na ikonce se aktualizují každých 30 minut (stejně jako v aplikaci).

Údaje na desetinu přesné
Oproti konkurenčním aplikacím, které údaje uvádějí na celé stupně a často přes hodinu staré, vám naše aplikace ukáže teplotu venku na desetinu stupně přesně (platí pouze pro meteorologické stanice).

Zobrazení klimatických údajů
Při kliknutí na ikonku "i" v pravém horním rohu úvodní obrazovky aplikace se vám zobrazí základní informace o stanici včetně klimatických údajů. Naleznete zde, jak na stanici bylo před dvěma roky nebo jak se teplota vyvíjela v uplynulém měsíci.

Textové předpovědi
Informace o předpovědi počasí se v aplikaci dozvíte nejen podle ikonek, ale nechybí zde ani textová předpověď pro Česko, která je denně aktualizována.

In-počasí ipa v1.0
Seller: InMeteo, s.r.o.
© 2011 InMeteo, s.r.o.
LANGUAGES: English
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later




Download Here:

DIRECT MIRROR LINK